Diskusijų forumai

Pagarba

Gyvulius
Naujokas

Kažkas įdomesnio lietuviško grafikos srityje pasirodė, neskaitant forumų įvairių. Tik neapleiskit ir kasdien po naujienėlę kaip minimum jei bus, manau lankytojų atsiras, bent jau aš tai būsiu funny

Puslapiai:

Atsakymai į temą

Edmundas
Tinklalapio šeimininkas

Malonu, kad nudžiugino mūsų projektas. smile Apleisti tikrai nežadame, greitu metu atsiras keletas naujovių. wink Bet kokių nereikšmingų naujienų nenoriu skelbti, stengiuosi įdėti tai, kas tikrai naudinga. Kaip ten bebūtų, ačiū už palaikymą. nod hey 
jodas
Naujokas

vat tikrai labai shaunu jog pasikuret. labai grazhiai suderinot aplinka visa. tik neapleiskit visko smile tik galerijos - siaip tai butu pravartu klasifikuoti darbus
Edmundas
Tinklalapio šeimininkas

jodas rašė:
vat tikrai labai shaunu jog pasikuret. labai grazhiai suderinot aplinka visa. tik neapleiskit visko smile tik galerijos - siaip tai butu pravartu klasifikuoti darbus

Ką turi omeny klasifikuoti darbus? Juk yra sukurtos atskiros kategorijos. Ar aš kažko nesupratau? lol
jodas
Naujokas

jio viskas okay. ash tik po to pascrollinau zhemyn ; )) siaip reklamos gal truktu nes tikrai rimtai atrodo shitas saitukas. uhm o video skilties nera kaip suprantu ?
Edmundas
Tinklalapio šeimininkas

Jeigu ne iš karto krito į akis darbų kategorijos, reiškia blogai padariau išdėstymą, šitą reikės sutvarkyti. E-grafika.lt 468x60 antraštė yra patalpinta dvejose svetainėse, iš kurių turėtų atkeliauti potencialūs lankytojai. Deja, nelabai matau aktyvumo iš jų pusės... smile
Video skiltis? Nori įkelti savo video darbų ar apie video pamokas mąstai? Turėjome idėją talpinti ne tik tekstines pamokas/straipsnius, tačiau ir video. Artimiausiu metu tokios galimybės svetainėje turbūt nebus, nors matau tame potencialo. wink
Tomasis
Naujokas

O taip... Ilgai lauktas, peržegnotas ir jau beveik buvęs pamirštas projektas pagaliau vėl išvydo dienos šviesą. smile Kaip galbūt kas pastebėjo ar prisiminė, šis projektas buvo online prieš kokius 2-3 metus. smile Su daug daug įvairiausių pamokų. Taigi, tikiuosi, kad su laiku ir dabartinė e-grafika bus pripildyta įvairiausių pamokų (Photoshop, PHP ir dar kokio nors briedo) nod   
Sėkmės!
Imago
Bendruomenės narys

Pagaliau tinklapis, kokio labai truksta lietuvos padangej. Sveikinu su idejos igivendimu ir linkiu sekmes.
elsson
Bendruomenės narys

Kol kas viskas labai puiku. Gal tik visas headeris galėtų būti įdomesnis. Bet manau tai su laiku pataisysit, čia nėra didelė problema.
Pagarba
offslim
Naujokas

Puslapis man labai patiko, Išvaizda bei programavimas taip pat gerai padaryti :] Šaunuoliai.
Edmundas
Tinklalapio šeimininkas

offslim rašė:
Puslapis man labai patiko, Išvaizda bei programavimas taip pat gerai padaryti :] Šaunuoliai.

Ačiū tau ir kitiems už išreikštą nuomonę.

Puslapiai: