Diskusijų forumai

Pagarba

Gyvulius
Naujokas

Kažkas įdomesnio lietuviško grafikos srityje pasirodė, neskaitant forumų įvairių. Tik neapleiskit ir kasdien po naujienėlę kaip minimum jei bus, manau lankytojų atsiras, bent jau aš tai būsiu funny

Puslapiai:

Atsakymai į temą

Kaizeris
Bendruomenės narys

Sveikinu su tikrai geru projektu. Pats laikas manyčiau buvo. smile
NoExitHere
Naujokas

Puikus projektas. Tikrai trūko informacijos lietuvių kalba. Pats kuriu puslapius ~3 metus ir  džiaugiuos suradęs vietą, kur galima pasisemti informacijos. wink
O dėl lankytojų, tai, mano manymu, geriausias reklamavimo būdas - draugų sistema. Nieko nėra geriau, kai draugai rekomenduoja. razz
Edmundas
Tinklalapio šeimininkas

NoExitHere rašė:
Puikus projektas. Tikrai trūko informacijos lietuvių kalba. Pats kuriu puslapius ~3 metus ir  džiaugiuos suradęs vietą, kur galima pasisemti informacijos. wink
O dėl lankytojų, tai, mano manymu, geriausias reklamavimo būdas - draugų sistema. Nieko nėra geriau, kai draugai rekomenduoja. razz

Nežinau, kiek iš tikrųjų lankytojų rekomenduos savo draugams, pažįstamams E-grafika.lt svetainę, tačiau atradus šiek tiek daugiau laiko reikės bandyti integruoti šią galimybę. wink
dvneo
Bendruomenės narys

Taip puslapiukas buvo ankščiau tikrai pilnas pamokų, tačiau dabar naujas startas, tad manau su laiku bus net sunku viska apžiūrėti, tik gal truputi truksta Administracijos žmonių, nes vienas visgi sunku.

Žodžiu palaikau jus +
Edmundas
Tinklalapio šeimininkas

dvneo rašė:
Taip puslapiukas buvo ankščiau tikrai pilnas pamokų, tačiau dabar naujas startas, tad manau su laiku bus net sunku viska apžiūrėti, tik gal truputi truksta Administracijos žmonių, nes vienas visgi sunku.

Žodžiu palaikau jus +

Prie e-grafika.lt dirbu ne visiškai vienas, yra dar vienas administratorius infactor, tik jis užsiėmęs kitais darbais, tad negali aktyviai rūpintis šia svetaine.
dvneo
Bendruomenės narys

adijux rašė:

Prie e-grafika.lt dirbu ne visiškai vienas, yra dar vienas administratorius infactor, tik jis užsiėmęs kitais darbais, tad negali aktyviai rūpintis šia svetaine.

Pastebėjau, nes neseniai radau jo komentarą smile

Puslapiai: