Uždaryti
Jei aktyviai domiesi kompiuterinės grafikos naujovėmis, web dizainu, svetainių kūrimu, užsiprenumeruok E-grafika.lt turinį per RSS!
Nori pareikšti savo nuomonę? Peržiūrėti video pamokas? Gauti tik nariams prieinamų resursų? Sužinoti apie naujienas pirmasis? Tada registruokis!
Jeigu jau esi užsiregistavęs, prisijunk ir diskutuok forumuose, komentuok naujienas, straipsnius, video pamokas, bendrauk su kitais bendruomenės nariais!

Diskusijų forumai

Diskusijų forumai   »   Pagrindinės diskusijos   »   Svetainių kūrimas ir priežiūra   »   Reikia forumo

Reikia forumo

dofka Tema paskelbta: 2010-01-06 23:44:31

Bendruomenės narys

dofka
Pranešimų forumuose: 43
Parašė komentarų: 5
Adjiux kaip tu kuriai foruma man dabar reikia foruma bet niekur nerandu normalaus padek razz
  Paskutinį kartą temą redagavo dofka (2010-01-08 17:43:00), redaguota kartų: 3

Atsakymai į temą

madman333 Atsakymas parašytas: 2010-01-09 21:54:28   [ #722 ]   Atsakymo ID: 722 Ilgalaikė nuoroda į atsakymą

Bendruomenės narys

madman333
Pranešimų forumuose: 38
Parašė komentarų: 4
mokykla kazkam butu smagu palankyt man atrodo senai ten lankeisi... smile

adijux Atsakymas parašytas: 2010-01-09 22:29:17   [ #723 ]   Atsakymo ID: 723 Ilgalaikė nuoroda į atsakymą

Svetainės administratorius

adijux
Pranešimų forumuose: 354
Parašė komentarų: 47
Visų pirma, temą skelbei ne tame forume! Kuo tau forumų skriptai, diegimas ir pan. siejasi su kompiuterine grafika ar web dizainu? Tai kodėl temą paskelbei „Pagalba, patarimai“. Labai prašau nedaryti E-grafika.lt diskusijų forumuose bardako. Temas reikia skelbti atitinkamuose forumuose, o ne kur papuola. 

Antra, pati tema turi atitikti bendrąsias diskusijų forumų ir svetainės taisykles. Temos pavadinimas turi būti aiškus ir konkretus. Temos turinys turi būti parašytas ne skype, MSN ar SMS stiliumi. Jeigu viską išdėstysi aiškiai, tvarkingai ir suprantamai, garantuoju, kad sulauksi atsakymo kur kas greičiau. 

Trečia, neadresuok temos vienam asmeniui. Tam yra asmeninės žinutės. Tačiau nesitikėk, kad aš visada į jas atrašysiu. Asmeninės žinutės yra skirtos labiau asmeniniams reikalams ir problemoms aptarti. 

Galiausiai, E-grafika.lt diskusijų forumai buvo programuoti mano paties, todėl tikrai nežadu skelbti tūkstančių eilučių kodo ir aiškinti, kas ir kaip padaryta. Štai keletas diskusijų forumų skriptų: PHPBB, IPB (mokamas), vBulletin (mokamas), PunBB, SMF ir t.t. Netingėk paieškoti informacijos apie pasirinktojo skripto diegimą, administravimą ir pan. — jos tikrai netrūksta.

P.S. Nenoriu būti blogasis dėdė, tačiau jeigu ateityje tęsis „belekokie“ temų skelbimai, tai aš savo ruožtu gausiu tokias temas trinti be perspėjimo.