Diskusijų forumai
Diskusijų forumai     Kompiuterinė grafika, dizainas     Programinė įranga     Photoshop evoliucija

Photoshop evoliucija

Edmundas
Tinklalapio šeimininkas

Benaršydamas internete radau įdomų įrašą iš www.hongkiat.com tinklalapio, pavadinimu „Evolution Of Photoshop: 1988 - 2009“, tad nutariau pasidalinti radiniu su jumis.

Šiame įraše sudėti „screenshotai“ visų Photoshop versijų, pradedant Photoshop .63 ir baigiant Photoshop CS4. Pats esu išbandęs visas versijas nuo Photoshop 7. Stebiuosi, kaip greitai bėga laikas — atrodo dar tiek neseniai bandžiau išsiaiškinti, kaip atidaryti parsisiųstą *.psd failą...  funny

Kaip ten bebūtų, malonaus skaitymo—žiūrėjimo. smile

Atsakymai į temą

Imago
Bendruomenės narys

Neblogas straipsnis. Smagu paziuret su kuom dirbau pries keleta meteliu ir kaip jis atrode dar anksciau.
vinkas
Naujokas

Hmm prisimenu, kaip laukdavau kol ant mano seno kompo kraudavosi 7 Photoshop'as  smile
madman333
Bendruomenės narys

jo... smile photoshopas uz mane senesnis... bet nu ir pazenge vien ant interface kaip skirias smile o vidum tai jauciu isvis. butu idomu pasileis pacia pirmaja versija funny
Edmundas
Tinklalapio šeimininkas

Dar prie to paties radau labai įdomią Photoshop interfeiso (grafinės aplinkos) imitaciją.  :h:

madman333
Bendruomenės narys

nieko cia nesusigaidyciau funny
elsson
Bendruomenės narys

adijux rašė:
Dar prie to paties radau labai įdomią Photoshop interfeiso (grafinės aplinkos) imitaciją.  :h:

Atrodo gražiai, bet dirbti su tokiu interfeisu turbūt būtų nelabai patogu.
Edmundas
Tinklalapio šeimininkas

Na realiai čia tik iliustracija, o ne tikras intefeisas. wink
madman333
Bendruomenės narys

aaaa aisku funny tada grazu razz
tadiko
Naujokas

Wow, kažkaip sunku patikėt, kad Photoshop'as egzistuoja jau virš 20 metų.

Pats asmeniškai pradėjau su CS2 ir pamenu koks 'kaifas' buvo dirbti su tokia programa.  Kiekvienais metais "Adobe" mane stebina.