Diskusijų forumai
Diskusijų forumai     Kompiuterinė grafika, dizainas     Tinklalapių vertinimai     www.sjsro.xfz.lt

www.sjsro.xfz.lt

savas155
Bendruomenės narys

Pristatau savo projektėlį: http://sjsro.xfz.lt

Norėčiau, kad pakritikuotumėt ir tuo pačiu paargumentuotumėt, kas blogai.

prašau į domeną neatsižvelgti, nes nėra reikalo man jo pirkti. smile

Dėkui.

Puslapiai:

Atsakymai į temą

Macaque
Bendruomenės narys

fushionas?;D
savas155
Bendruomenės narys

Macaque - taip, tai fusionas.
Macaque
Bendruomenės narys

Nežinau kodėl, bet asmeniškai nekenčiu fushion'o, vien atėjęs į puslapyje kuris yra sukurtas "PHP-Fusion" varikliuku, iškarto galiu pasakyt, koks to puslapio kūrėjo lygis, taip, kad man nepatiko :] neužpyk žinoma... bet pažiūrėk ar gerus tinklalapius, dar kartą pabrėžiu gerus, ar kuris nors yra sukurtas ant PHP-Fusion sistemos? ;]
savas155
Bendruomenės narys

Na žiūrint apie kokius puslapius eina tema.

Pilnai sutinku apie tai, kad php-fusionas CS pasaulio gyvenimas, visi vaikai te ir stato webus CS'ui.

Bet šiam atvejui pasirinkau jį, nes jis man priimtinas ir patogus, no offtopic.

Dar laukiu argumentų.
krekas
Bendruomenės narys

O dizainas pačio kurtas ar parsipūstas iš kažkur?
andrius22
Bendruomenės narys

cia pats viska kuriai? Jai taip tai saunuolis kaip pradedanciam ispudinga.
Man dar toli iki tiek smile
Bet nemanau kad kiekvienas susipras spausti ant to staciakampio virsuj smile
As kazkada buvau adijuxuj uzdaves klausima ar galima sukoduoti toki ar toki dizaina?
jis man atsake kad viskas imanoma, bet svarbiausia kaip pateikiama informacija ir ar ji bus naudinga.
Tai va geriau patariu daryti paprastene svetaine, nes kokia bobute atejus tikrai nesupras kad cia kazka reik spaust funnyDDDDD  ragai
Pask. redagavo andrius22 (2010-01-09 16:47:29), redaguota kartų: 2

savas155
Bendruomenės narys

Andriau, matai pas Mus bobučių nėra, o dizainas pagal mane smile
andrius22
Bendruomenės narys

nu pas mus nera, bet pasaulyje yra ir ne viena funny
dofka
Bendruomenės narys

nz ar verta i sita puslapy deti tokia kritika neva manau reklama eiline kai pats padarai visai kitaip ziuret.

bet seip neblogai...
Edmundas
Tinklalapio šeimininkas

savas155 rašė:
o dizainas pagal mane smile

Turi omenyje, jog jį kūrei tu? Aš linkęs abejoti: http://themes.php-fusion.co.uk/infusions/theme_database/index.php?view=theme&theme_id=54. wink

Šiaip suprantu, kad tau galbūt domeno neapsimoka pirkti, tačiau bent jau subdomeną galėjai normalų sugalvoti. Kaip man ir kitiems lankytojams iššifruoti žodį sjsro? Galėjai naudoti silkroadonline, silkroad (jei neužimtas), silkroadland ar pan. Tokius neaiškius pavadinimus kaip sjsro sunku atsiminti, todėl didelė tikimybė, jog prarandi potencialius pastovius lankytojus.

Pasirinkai nevykusią turinio valdymo sistemą. Mano nuomne, PHP-Fusion yra viena iš blogiausių TVS. Kodėl? Na, per keletą metų neatradau nė vienio tvarkingo ir gražiai atrodančio tinklalapio su įdiegta PHP-Fusion turinio valdymo sistema. Buvau kažkada atsidaręs pasižiūrėti į PHP kodą, išvada — chaosas ir spaghetti. Išbandyk Joomla, Drupal turinio valdymo sistemas. Jos kur kas tvarkingesnės, o ir dizainų gražesnių galima rasti.

Dėl struktūros. Nesupratau, kodėl tinklalapyje yra 2 vienodi meniu. Vienas (horizontalus) viršuje, po headeriu, kitas — po laikrodžio (verikalus, „Navigacija“). Suprantu, jeigu vienas meniu būtų pačioje apačioje, tačiau čia jie vienas šalia kito! Kurią nors meniu sritį būtinai išimk ir neklaidink lankytojų.

Spėju, jog tavo ekrano skiriamoji geba yra kažkur 1024x768. Kodėl taip manau? Pas mane dabar nustatyta 1280x1024 ir aš bežiūrėdamas tavo tinklalapį headeryje matau kažkokius tarpus. Taip pat kažkokia anomalija ir su vienu bloku (pažymėjau paveikslėlyje): http://www.ipix.lt/images/92149287.png.

Taigi nelabai randu ką čia įvertinti, nes turinio irgi nelabai matau (kai kur manęs prašoma registruotis). Nežinau, galbūt tau tokio tinklalapio pakanka, tačiau aš nedrįsčiau jo vadinti tvarkingu ir rimtai atrodančiu. Prie to tinklalapio dar daug darbo reikia.

Puslapiai: