Atsakymas parašytas: 2010-01-10 12:23:46
[#731]
Ilgalaikė nuoroda į atsakymą #2
savas155 rašė: adijux, sjsro tai yra privati silrkoad online žaidimo versija, tad jei neužsiemi MMORPG žaidimais tai ir nežinosi.
Ne, to tikrai nežinau ir MMORPG žaidimais nesidomiu, bet aš turiu omenyje ne tai. Tokie trumpinimai sunkiai įsimenami, o ir SEO atžvilgiu tai nėra gerai.
savas155 rašė: Man php-f visai patinka, ir jei tau nepatinka tai yra sakoma "visiems neįtiksi".
Vėl ne taip supratai. Praktiniu atžvilgiu PHP-Fusion yra įgavusi prastą įvaizdį, nes dažniausiai kur pamatysi PHP-Fusion, ten pamatysi ir neatvarką ar šiaip vieną iš daugelio internetinių šiukšlių. Daugiausia PHP-Fusion naudoja visokie vaikai, kurie žaidžia Counter-Strike, Runescape, MU ir kitokius žaidimus. Jų tinklalapiai atrodo lyg iš 1995 metų dėl normalių PHP-Fusion dizainų trūkumo ir tinklalapių „kūrėjų“ žinių stokos. Dėl ko ši TVS tokia populiari, man vis dar lieka anomalija. Šiaip ar taip nesmerkiu tų, kurie naudoja PHP-Fusion, jei tik jie sugeba iš šios TVS išspausti daugiau negu 1995 metų tinklalapį.
savas155 rašė: Bėja headeris toks ir turi būti kaip pavaizduota paveiksliuke.
Su tokiais tarpais abiejuose šonuose? Abejoju. Sumažinus naršyklės langą, tarpų nebelieka, o taip ir turėtų būti, argi klystu? Beveik kiekvienas žmogus pasakytų, kad čia „bug'as“.
savas155 rašė: Bei tinklapis kurtas ne programavimo žiniomis pasirodyt
Tai čia savaime aišku. Nelabai ir suprantu, kaip būtų galima pasirodyti programavimo žiniomis naudojant svetimą turinio valdymo sistemą. ^_^
savas155 rašė: o turiniui pasidalinti ir kitom įdomybėm, tad nežinau iš kuriuos pusės čia mane vertinat, o turinio tikrai šiek tiek turim. Kiekvienas kuris nusimano apie SRO mmorpg supras, kad kažko pas mus galima rasti.
Dėl turinio nesiginčysiu. Kaip jau sakiau, ne visas turinys prieinamas neregistruotiems lankytojams, todėl negaliu tiksliai žinoti, kiek tos informacijos pateikta.