| andrius22 | Tema paskelbta: 2010-02-04 16:44:14 |
|---|---|
Ištikimas bendruomenės narys |
Kaip perkelti svetaine i kita hostinga? Naudoju FileZilla. |
|
|
Atsakymai į temą |
|
| adijux |
Atsakymas parašytas: 2010-02-04 18:22:38
[ #809 ]
|
Svetainės administratorius |
Iš senojo serverio parsisiunti failus į savo kompiuterį, o po to iš savo kompiuterio įkeli failus į naująjį serverį. Kame problemos? |
|
|
| andrius22 |
Atsakymas parašytas: 2010-02-04 20:18:35
[ #810 ]
|
o kaip duomenu baze? taigi ar ne ten visi svetaines duomenys? |
|
|
| Macaque |
Atsakymas parašytas: 2010-02-04 20:59:58
[ #811 ]
|
Dažnas lankytojas |
andrius22 rašė: Kaip perkelti svetaine i kita hostinga? Naudoju FileZilla. Kaip klausi, aiškiau išaiškink ko tu nori, nes tave suprato, kad nori kažkokią HTML/CSS puslapiuką perkelt, atrodo tu naudoji DLE (gerai nepamenu), bet paieškok turi būti kažkoki backup extension'ai su kuriais gali perkelti. :} |
|
|
| andrius22 |
Atsakymas parašytas: 2010-02-06 18:24:02
[ #815 ]
|
Kaip klausi, aiškiau išaiškink ko tu nori, nes tave suprato, kad nori kažkokią HTML/CSS puslapiuką perkelt, atrodo tu naudoji DLE (gerai nepamenu), bet paieškok turi būti kažkoki backup extension'ai su kuriais gali perkelti. :} dabar man paasikink kas tas yra? Pas mane puslapiukas ne html/css o normalus puslapis Tvs drupal kai jau mnejau naudioju fileZilla man sake kad reikia perkelti duomenu bazes dabar turiu uzsakes svetaine iki balandzio menesio pries baigiantis kelsiu svetaine i kita serveri nes puslapiai nepalaiko drupal kai kuriu funkciju. Tai jai kas nors nusimano prasau man detaliai paaiskinti kaip ir ka man reikes daryti. |
|
|
| Macaque |
Atsakymas parašytas: 2010-02-07 12:26:23
[ #816 ]
|
Dažnas lankytojas |
Radau kažką panašaus ko tau reikia, gal padės Žiūrėti čia. |
|
|
Jei aktyviai domiesi kompiuterinės grafikos naujovėmis, web dizainu, svetainių kūrimu,
užsiprenumeruok E-grafika.lt turinį per RSS!
Nori pareikšti savo nuomonę? Peržiūrėti video pamokas?
Gauti tik nariams prieinamų resursų? Sužinoti apie naujienas pirmasis?
Tada registruokis!
Jeigu jau esi užsiregistavęs, prisijunk ir diskutuok forumuose, komentuok naujienas,
straipsnius, video pamokas, bendrauk su kitais bendruomenės nariais!
Diskusijų forumai
Diskusijų forumai » Pagrindinės diskusijos » Svetainių kūrimas ir priežiūra » Kaip perkelti svetaine i kita hostinga?