Uždaryti
Jei aktyviai domiesi kompiuterinės grafikos naujovėmis, web dizainu, svetainių kūrimu, užsiprenumeruok E-grafika.lt turinį per RSS!
Nori pareikšti savo nuomonę? Peržiūrėti video pamokas? Gauti tik nariams prieinamų resursų? Sužinoti apie naujienas pirmasis? Tada registruokis!
Jeigu jau esi užsiregistavęs, prisijunk ir diskutuok forumuose, komentuok naujienas, straipsnius, video pamokas, bendrauk su kitais bendruomenės nariais!

Diskusijų forumai

Diskusijų forumai   »   Kita   »   Šiukšlynėlis   »   gal galit patikrinti?

gal galit patikrinti?

andrius22 Tema paskelbta: 2010-02-10 15:38:37

Ištikimas bendruomenės narys

andrius22
Pranešimų forumuose: 151
Parašė komentarų: 2
Gal galit patikrinti sita pamoka: http://www.audrone.serveriai.lt/flash_pamokos/ikrovejas.htm tiksliau scriptus ar teisingai parasyti? nes man jie neveikia nors viska padariau taip pat kaip ten raso, o gal as ko nors nesupratau? ,nes man neimeta i scena2.
P.S. tikiuosi parasiau i reikiama foruma? Jai ne netrinkit nes man tikrai reikia sito atsakymo, kad galeciau toliau mokytis flash.
  Paskutinį kartą temą redagavo andrius22 (2010-02-11 15:56:50), redaguota kartų: 1

Atsakymai į temą

adijux Atsakymas parašytas: 2010-02-10 18:32:43   [ #817 ]   Atsakymo ID: 817 Ilgalaikė nuoroda į atsakymą

Svetainės administratorius

adijux
Pranešimų forumuose: 354
Parašė komentarų: 47
Kokią pamoką? Kokius „scriptus“? Kokia „scena2“? Visiškai nieko nesupratau. ragai

adijux Atsakymas parašytas: 2010-02-11 21:37:09   [ #818 ]   Atsakymo ID: 818 Ilgalaikė nuoroda į atsakymą

Svetainės administratorius

adijux
Pranešimų forumuose: 354
Parašė komentarų: 47
Temą visgi rakinu. Vargsim tol, kol išmoksi rašyti forumuose. ActionScript skriptinimas nėra dizaino sritis, todėl vėl temą paskelbei ne ten. Be to, ar parašei tos pamokos autoriui(-ei)? Autorius užsiima AS skriptinimu ir apskritai Flash kūrimu, todėl būtų logiška pirmiausia klausti to, kuris tą pamoką kūrė. 

Šiaip esu 90% tikras, kad toje pamokoje viskas parašyta teisingai, tiesiog tu kažką darai ne taip. Sprendžiant iš tavo ankstesnių klausimų ir iškilusių problemų, neatidžiai skaitai, todėl tikrai patariu kruopščiai peržiūrėti visą pamokos eigą.