| andrius22 | Tema paskelbta: 2010-02-22 12:29:59 |
|---|---|
Ištikimas bendruomenės narys |
Kaip sunintegruoti flash kaip kokia nors dizaino dali, pvz: wraper. Noreciau, kad vietoj fono, butu mano kurtas flash. Kaip ji ideti? Bandziau ieskoti google'j. Nieko nera. per html-php faila neina css faila neina. Cia tikriausia reikia okiu specialiu kodu?, nes taip tai neveikia pvz: background-image: url(images/saliutas.swf)... |
| Paskutinį kartą temą redagavo andrius22 (2010-02-22 12:33:00), redaguota kartų: 1 | |
|
|
Atsakymai į temą |
|
| adijux |
Atsakymas parašytas: 2010-02-22 19:10:51
[ #872 ]
|
Svetainės administratorius |
Tai, ką tu nori padaryti, yra praktiškai neįmanoma. Ir apskritai, nenaudok jokių Flash, jei jie nėra būtini tinklalapiui, nes:
identifikatorius { background-image: url(images/saliutas.swf) } Toks užrašas absurdiškas, nes jau pats CSS savybės pavadinimas „background-image“ nurodo, jog priskiriamas fono paveikslėlis, o ne kažkoks *swf objektas. |
|
|
| andrius22 |
Atsakymas parašytas: 2010-02-23 09:59:39
[ #873 ]
|
As dabar jums parasysiu keliu svetainiu adresus kurios yra kurtos flash ir jos ne trupucio nestringa ir nera jokiu panasiu problemu kur cia paminejot taigi tu svetainiu autoriaus svetaine yra http://www.e-tinklapiai.lt ten rasit prisistatyma jo darbus ir t.t jis maloniai atsake i mano uzduotus klausimus. Tiesa jis patare toliau mokytis php mysql ir sake kad tai ka dabar zinau dadejus dar ir sias zinias iseitu gera svetaine, bet as persigalvojau kai jis man pasake kad visu jo kurtu svetainiu pagrindas yra flash. Mane tai zavi ir as noriu kurti kazka panasaus bent dabar paskuj gal ir jo lygi pasieksiu (po 50 metu 2. http://www.alonzas.lt/ na manau uzteks kas netinges nueis i mano pamineta autoriaus svetaine ir patys paziures. Taigi kai jau daviau pavyzdziu gal galit dabar man ka nors patarti? as tik noriu pabandyti ideti nieks nesako, kad desiu |
|
|
| mikronaz |
Atsakymas parašytas: 2010-02-23 21:11:31
[ #874 ]
|
Bendruomenės narys |
Esmė tame, kad tavo pavyzdžiai yra visi kurti vien su flash, o ne flash background ir HTML turinys. Į tinklapį dėti flash background yra ne tik kad ne praktiška, bet ir sunkoka. Jei pastebėjai, kitose svetainėse visos flash reklamos yra virš kito turinio (to kito turinio nesimato), tokia pati problema būtų ir svetainėje. Žinoma įmanoma tai apeiti, bet ar verta tą daryti? Kam reikalingas animuotas (flashinis) background'as jei jo nesimatys, jį užstos tekstas/nuotraukos? |
|
|
| andrius22 |
Atsakymas parašytas: 2010-02-24 12:46:07
[ #875 ]
|
As kartoju dar karta Jai jus negalit padeti, nezinot ar nenorit taip ir sakykit surasiu kas man pades. ACIU. |
|
|
| adijux |
Atsakymas parašytas: 2010-02-24 19:02:10
[ #876 ]
|
Svetainės administratorius |
Aš irgi pakartosiu dar kartą. |
|
|
| andrius22 |
Atsakymas parašytas: 2010-02-25 09:01:37
[ #877 ]
|
Bet is ten kur mokausi raso ta pati kad nekurti flashiniu svetaineiu, bet galima naudoti kaip atskirus komponentus. |
|
|
Jei aktyviai domiesi kompiuterinės grafikos naujovėmis, web dizainu, svetainių kūrimu,
užsiprenumeruok E-grafika.lt turinį per RSS!
Nori pareikšti savo nuomonę? Peržiūrėti video pamokas?
Gauti tik nariams prieinamų resursų? Sužinoti apie naujienas pirmasis?
Tada registruokis!
Jeigu jau esi užsiregistavęs, prisijunk ir diskutuok forumuose, komentuok naujienas,
straipsnius, video pamokas, bendrauk su kitais bendruomenės nariais!
Diskusijų forumai
Diskusijų forumai » Pagrindinės diskusijos » Svetainių kūrimas ir priežiūra » Kaip sunintegruoti flash kaip...