Atsakymas parašytas: 2010-03-11 11:11:49
[#900]
Ilgalaikė nuoroda į atsakymą #1
Padaryti galima, bet nematau prasmės. Kam rūpės, kada užsidarys tinklalapis? Visai kita situacija būtų, jeigu skaičiuotum laiką iki tinklalapio atidarymo. Tada žmonės norėtų sužinoti, kas bus tinklalapyje, todėl greičiausiai susidomėtų ir lauktų atidarymo.
Jeigu nori daugiau lankytojų, iškelk sau tokius klausimus. Ką pats norėtum pamatyti tokiame tinklalapyje? Kas tave sudomintų ir verstų pasilikti ilgiau ar net apsilankyti kitą kartą? Ką apie tinklalapio rimtumą pasako dizainas, raštingumas?
Aš atsakysiu į šiuos klausimus pagal save.
Ką pats norėtum pamatyti tokiame tinklalapyje?
Tarkime, jog aš gyvenu tame miestelyje. Norėčiau sužinoti kokius nors renginius miestelyje ar aplinkiniuose rajonuose. Taip pat norėčiau perskaityti daugiau negu vieną pastraipą apie miestelio istoriją — galbūt mane domina ir noriu detalios informacijos.
Kas tave sudomintų ir verstų pasilikti ilgiau ar net apsilankyti kitą kartą?
Jeigu būtų reguliariai pateikiamos naujienos, įdomūs faktai ir pan., man būtų pretekstas grįžti į šį tinklalapį.
Ką apie tinklalapio rimtumą pasako dizainas, raštingumas?
Jeigu dizainas tvarkingas, gražus ir stilingas, naršyti tinklalapyje yra kur kas maloniau. Be to, tai mane nuteikia pozityviai ir verčia gerbti tinklalapio autorių.
Beje, jeigu tinklalapyje randu daug gramatinių ir skyrybos klaidų, susidarau nuomonę, jog tinklalapio autorius yra neraštingas arba viską rašė atmestinai, paskubomis.
P.S. Tavo tinklalapyje radau nemažai gramatinių ir skyrybos klaidų, pavydžiui: „Įmoniu ir įstaigu kontaktai“ turėtų būti „Įmonių ir įstaigų kontaktai“; „Neringos miestelis kuriame ramu ir gera..“ turėtų būti „Neringos miestelis, kuriame ramu ir gera...“. Forumuose taip pat mačiau nemažai „šveplų“ žodžių. Jeigu nori sukurti rimto tinklalapio įvaizdį, nepamiršk rašybos ir skyrybos! Jeigu pats nesi labai raštingas, paprašyk ko nors, kad redaguotų ir ištaisytų klaidas. Užtikrinu — tai tikrai verta padaryti.