Diskusijų forumai
Diskusijų forumai     Kompiuterinė grafika, dizainas     Tinklalapių dizainas     Meniu kurimas

Meniu kurimas

karakana7
Bendruomenės narys

Taigi pradejau mokytis kurti meniu, pagal siame tinklapyje esancia tema- "Meniu kurimas naudojant viena paveiksleli" ir man vienas dalykas yra nesuprantamas, o kitame visiskai nesigauna padaryti kaip duotajame pavyzdyje.Pirma, kas man visiskai nesuvokiama, tai kaip sukuriant pirma layer nudazyti ji balta spalva, jeigu as net nezinau ka nuspalvinti balta spalva (kuria vieta?)...Anra problema kai as su ruler nusibraizau tas horizontalias ir vertikalias linijas ir kai ir kai nusibreziu virsutineje dalyje meniu punktu vieta su Rectanguar tool (aisku nusistatau fever:10px), tuomet man reikia nudazyti ta vieta kokia nors spalva, as pasirenku raudona spalva ir pasirenku funkcija fill gaunasi visiska nesamone, tiesiogine to zodzio prasme:

Taigi kaip man isspresti sia problema?Aciu uz naudingus komentarus!

Puslapiai:

Atsakymai į temą

WipeR
Bendruomenės narys

Bet ne visos naršyklės palaiko transparent. Būtent jo atveju tinklalapio blokų fonai yra vientisų spalvų, todėl geriau jau pačiam parinkt ir button'o background spalvą.
Edmundas
Tinklalapio šeimininkas

Permatomumą palaiko tik *.png ir *.gif formatai, tad jeigu, tarkime, dėl kažkokių priežasčių reikia būtinai *.jpg formato, kitos išeities nėra. wink

Puslapiai: