Diskusijų forumai
Diskusijų forumai     Tinklalapių kūrimas ir programavimas     PHP/MySQL     mail() funkcija ir su ja susijas error

mail() funkcija ir su ja susijas error

audrys0218
Bendruomenės narys

Sveiki,

bandau sukurti registracijos scripta savo puslapiui, bet kai naudoju funkcija mail()
kad išsiusčiau registracijos patvirtinimo linką į įvestą emailą, man išmeta tokį error susijusį su šia funkcija smile, gal galite pasakyti kas negerai?

Warning: mail() [function.mail]: Failed to connect to mailserver at "localhost" port 25, verify your "SMTP" and "smtp_port" setting in php.ini or use ini_set() in D:\wamp\www\registracija.php on line 3

Atsakymai į temą

viewty
Naujokas

Blogai funkciją rašai, paskaityk gi error.
Edmundas
Tinklalapio šeimininkas

Ne, su mail() funkcija viskas gerai, čia esmė serverio konfigūracijoje. Šiuo atveju serveris yra „localhost“, t.y. WAMPSERVER. PHP konfigūracijos faile php.ini reikia sutvarkyti SMTP duomenis, kad siųstų laiškus. Kaip tiksliai padaryti nežinau, tačiau, kiek esu domėjęsis, tai nėra itin lengva. Kai įkelsi failus į tikrą serverį, mail() funkcija turėtų veikti sklandžiai.
viewty
Naujokas

adijux rašė:
Ne, su mail() funkcija viskas gerai, čia esmė serverio konfigūracijoje. Šiuo atveju serveris yra „localhost“, t.y. WAMPSERVER. PHP konfigūracijos faile php.ini reikia sutvarkyti SMTP duomenis, kad siųstų laiškus. Kaip tiksliai padaryti nežinau, tačiau, kiek esu domėjęsis, tai nėra itin lengva. Kai įkelsi failus į tikrą serverį, mail() funkcija turėtų veikti sklandžiai.

Tikrai, nepastebėjau, kad wamp'e bando išsiųst..