Diskusijų forumai
Diskusijų forumai     Kompiuterinė grafika, dizainas     Tinklalapių vertinimai     JustFilmai.Lt - Tiesiog Filmai Internetu Nemokamai!

JustFilmai.Lt - Tiesiog Filmai Internetu Nemokamai!

edvardas218
Naujokas

Adresas: Filmai internetu
Aprašymas: Filmai internetu nemokamai.
Ačiū už dėmesi
Paskutinį kartą temą redagavo edvardas218 (2011-08-04 15:37:41), redaguota kartų: 3

Atsakymai į temą

edvardas218
Naujokas

Bus komentaru?
Edmundas
Tinklalapio šeimininkas

Na, nelabai turiu ką komentuoti.

Pirmiausia, kuo, tavo nuomone, šis tinklalapis geresnis už filmai.in? Daug lankytojų sulauksi tik tada, jeigu tavo projektas bus kažkuo išskirtinis ir unikalus. Po kol kas to pas tave nematau.

Jeigu nori sukurti kažką rimto, rekomenduoju bent domeną įsigyti. Su subdomenais tinklalapiai dažniausiai atrodo nerimtai.

Kaip matau, naudoji Data Life Engine TVS ir ne savo kurtą dizaino šabloną, todėl šiuo aspektu nieko vertinti negaliu.

Sveikintina tai, jog tinklalapyje rašai lietuviškai ir gana taisyklingai. Tiesa, filmų aprašymuose venk paryškinimo (turiu omenyje pagr. tinklalapio puslapyje).
edvardas218
Naujokas

Nu dizaina aš persidariau buvo su klaidom neveike login nepilnai išvesta buvo.Kai turėsiu pinigu pirksiu domena smile tu turi omenyje kur parašyta režisierius: , aktoriai...
Edmundas
Tinklalapio šeimininkas

edvardas218 rašė:
tu turi omenyje kur parašyta režisierius: , aktoriai...

Taip, tai ir turėjau omenyje. Matau, kad atvertus įrašą atskirai, aprašyme nėra viskas paryškinta, tačiau pagrindiniame puslapyje yra. Vertėtų tai sutvarkyti.
edvardas218
Naujokas

nu kad paryškinta yra hmm
Edmundas
Tinklalapio šeimininkas

edvardas218 rašė:
nu kad paryškinta yra hmm

Tai aš ir sakau, kad neturi būti viskas paryškinta.
edvardas218
Naujokas

Nu aš kaip tik manau geriau hmm
edvardas218
Naujokas

Turi omenyje padaryti pagrindiniame puslapija paryškinta o kai atverti žiūrėti filma padaryti neparyškinta
Edmundas
Tinklalapio šeimininkas

Suprask, kad naudoji paryškinimą neteisingai. Paryškinimas skirtas pažymėti svarbiausiai daliai sakinyje ir pan. Čia būtų tas pats kaip visą sakinį rašyti didžiosiomis raidėmis.
edvardas218
Naujokas

Sveiki taigi vertinam nauja dizaina smile