Diskusijų forumai
Diskusijų forumai     Kompiuterinė grafika, dizainas     Tinklalapių dizainas     Negaliu pilnavertiskai mokytis dirbti su photoshop programa!

Negaliu pilnavertiskai mokytis dirbti su photoshop programa!

karakana7
Bendruomenės narys

Taigi problema yra tokia,jog kai dirbu su photoshop ir tarkim atsiveriu jusu puslapi,isijungiu video pamoka kur mokoma kurti web dizainus ir tuomet kai atsiveriu photoshop programa ir bandau daryti ta pati ka rode video,bet-atsitinka vienas blogas dalykas.Kai kanors paspaudziu ka man reikia (kki nors iranki ir ji nuvedu ant savo dirbamo dokumento tai yra to pacio dizaino as negaliu juo naudotis,nes man trukdo ta ranka (hand tool) ir jos neimanoma nuimti!?Jeigu supratote kokia problema pas mane yra,padekite man!Buciau labai dekingas!  smile

Puslapiai:

Atsakymai į temą

Edmundas
Tinklalapio šeimininkas

Sveikas,

aš pats su tokia problema nebuvau niekada susidūręs, tačiau šiek tiek „pagūglinau“ ir, regis, radau sprendimą.

Atsidaręs Photoshop programą nueik Edit -> Preferences -> General... (arba tiesiog paspausk CTRL + K) ir atsidarusiame lange paspausk mygtuką „Reset All Warning Dialogs“. Tada patvirtink spausdamas „OK“, vėliau uždaryk nustatymų langą taip pat paspaudęs „OK“, o tada išjunk programą. Galiausiai vėl ją įjunk ir bandyk panaudoti kitus įrankius. Negarantuoju, kad suveiks, todėl pranešk, kaip sekėsi.
karakana7
Bendruomenės narys

adijux rašė:
Sveikas,

aš pats su tokia problema nebuvau niekada susidūręs, tačiau šiek tiek „pagūglinau“ ir, regis, radau sprendimą.

Atsidaręs Photoshop programą nueik Edit -> Preferences -> General... (arba tiesiog paspausk CTRL + K) ir atsidarusiame lange paspausk mygtuką „Reset All Warning Dialogs“. Tada patvirtink spausdamas „OK“, vėliau uždaryk nustatymų langą taip pat paspaudęs „OK“, o tada išjunk programą. Galiausiai vėl ją įjunk ir bandyk panaudoti kitus įrankius. Negarantuoju, kad suveiks, todėl pranešk, kaip sekėsi.

Aciu tikrai padejai smile
Valuediz
Bendruomenės narys

Man tas pats būna tai užtenka space paspaust ir sugrįžta į įrankį.
Edmundas
Tinklalapio šeimininkas

Valuediz rašė:
Man tas pats būna tai užtenka space paspaust ir sugrįžta į įrankį.

Hand Tool galima naudoti net tada, kai pasirinktas kitas įrankis. Pavyzdžiui, pasirenki Pen Tool, kažką pabraižai ir, jei dokumentas labai didelis ir esi pritraukęs vaizdą 100%, o visas dokumentas į vaizdą netelpa, gali paspausti ir laikyti spacebar klavišą — atsiras Hand Tool, su kuriuo bus galima keisti dokumento rodymo poziciją.

Matyt, yra kažkokia klaida Photoshop programoje, dėl kurios kartais „pakimba“ Hand Tool, tačiau kaip tik su spacebar klavišu iškviečiamas šis įrankis, todėl dėl to ir sugrįžta į reikiamą įrankį.
karakana7
Bendruomenės narys

Ziurekite,nenoriu kurti naujos temos,nes manau juokingai atrodyciau as cia  razz todel noriu,jog padetumete su dar viena mano problemele,matot,gal ir ji bus ziopla,bet as nematau kur yra klaida funny Taigi yra taip kad noriu su css kalba sukoduoti ta balta lapa,kur bus irasai,viska padariau pagal ta video pamoka,kur moko kaip reikia koduoti svetaines dizaina.Taigi parasiau siuos kodus:

#pagrindinis { width: 90%; margin: 0 auto; }

#irasai { width: 70%; min-height: 500%; background: #FFF; float: left; }

#sonine_juosta { width: 30%; float: left; }

Ir mano kuriamoje svetaineje neatsirado joks baltas lapas,kaip as norejau...  sad 
O mano html dokumente,kodas susijes su siais web elementais yra toks:

<div id="pagrindinis"></div>

<div id="irasai">

</div>

<div id="sonine_juosta">

</div>
 </div>

Taigi padekite vel zioplam zmogui  shy
Valuediz
Bendruomenės narys

Tos pamokos dar nežiūrėjau, bet rodos #pagrindinis div'ą nereikėjo uždaryt iškart.
Pask. redagavo Valuediz (2009-08-03 19:40:49), redaguota kartų: 1

Edmundas
Tinklalapio šeimininkas

Valuediz teisingai mano — blokas „pagrindinis“ neturi būti iš karto uždarytas. Čia analogiška problema, kokia buvo kitoje tavo sukurtoje temoje. Galbūt nelabai aišku, kaip ir kodėl reikia uždaryti HTML žymes? Nepatingėk paskaityti straipsnio „HTML pradžiamokslis“. Manau, kad šis bei tas paaiškės.

Labai paprastai sakant, šios <div></div> HTML žymės yra kaip dėžės, į kurias dedami daiktai — kiti HTML elementai. Taigi, elementariai mąstant, tu daiktus nori dėti į dėžę, o ne šalia dėžės (kaip tik iš tavo HTML kodo matyti, kad dėžė/blokas „pagrindinis“ yra nurodytas, tačiau toliau sekantis kodas yra ne tame bloke, o už/šalia jo). Aiškiau paaiškinti jau nebesugebu, tad tikiuosi, kad supratai.
karakana7
Bendruomenės narys

Taigi problema buvo ne </div> zymeje,o kazkur kitur,nes perasiau visa koda per nauja,tik tada atsirado baltas lapas funny
Pask. redagavo karakana7 (2009-08-04 10:35:20), redaguota kartų: 1

Edmundas
Tinklalapio šeimininkas

karakana7 rašė:
Taigi problema buvo ne </div> zymeje,o kazkur kitur,nes perasiau visa koda per nauja,tik tada atsirado baltas lapas funny

Pagal idėją nereikėjo ištrinti </div>, o parašyti ją po visų įrašų. Atidžiauk sek video pamoką. wink
karakana7
Bendruomenės narys

Ziurekite,o jeigu as noriu patraukti Datos ir laiko bloko fona siek tiek zemyn?Nes pagal video pamoka man nepavyksta....As darau taip,parasau si koda i main.css faila:
.irasas { margin: 0 0 20px 0; }
Tuomet ieinu i savo kuriama svetaine ir visvien tas pats,tas laiko ir datos fonas nera atitrauktas nuo kito mano straipsnio..  :x Ziurekite:

Taigi kur galetu buti toji beda?
Pask. redagavo karakana7 (2009-08-04 19:04:00), redaguota kartų: 1

Puslapiai: