Tema paskelbta: 2009-08-02 16:11:04
Taigi problema yra tokia,jog kai dirbu su photoshop ir tarkim atsiveriu jusu puslapi,isijungiu video pamoka kur mokoma kurti web dizainus ir tuomet kai atsiveriu photoshop programa ir bandau daryti ta pati ka rode video,bet-atsitinka vienas blogas dalykas.Kai kanors paspaudziu ka man reikia (kki nors iranki ir ji nuvedu ant savo dirbamo dokumento tai yra to pacio dizaino as negaliu juo naudotis,nes man trukdo ta ranka (hand tool) ir jos neimanoma nuimti!?Jeigu supratote kokia problema pas mane yra,padekite man!Buciau labai dekingas! Diskusijų forumai
Negaliu pilnavertiskai mokytis dirbti su photoshop programa!
Atsakymai į temą
Atsakymas parašytas: 2009-08-17 14:53:20 [#226]
Ilgalaikė nuoroda į atsakymą #1
Hmm tai speju tau reikia rasyt irasas { margin: 20px 0 20px 0; }. Nes tu dabar nurodei atstuma nuo apacios.
Atsakymas parašytas: 2009-08-17 17:17:00 [#230]
Ilgalaikė nuoroda į atsakymą #2
Kaizeris rašė: Hmm tai speju tau reikia rasyt irasas { margin: 20px 0 20px 0; }. Nes tu dabar nurodei atstuma nuo apacios.
Realiai užtenka ir atitraukimo iš apačios, t.y.:
.irasas { margin: 0 0 20px 0; }nes vis tiek bus tarpas tarp blokų su klase „irasas“. Jeigu nurodysi atitraukimą iš viršaus ir apačios, t.y.:
.irasas { margin: 20px 0 20px 0; }tada bendras tarpas tarp dviejų, vienas šalia kito esančių, blokų bus 40px. Manau, kad karakana7 padarė kokią nors žioplą arba, kitaip sakant, akies klaidą: kur nors neuždarė žymės, ne į tą bloką įdėjo ir pan.
Atsakymas parašytas: 2009-12-27 17:13:44 [#624]
Ilgalaikė nuoroda į atsakymą #3
O kaip padaryti kad Pradinis meniu punktas liktu kairej po visu meniu skilciu. Nes kai sukuriu nauja skilti man pradinis atsiranda uz tos naujos skilties ? :/
Puslapiai: