1.Pirma problemele yra tokia,kad turiu toki pagrindini sarasu bloka:

Ir datos blokas yra prie pat pirmojo straipsnio,kaip man padaryti,kad galeciau ji patraukti siek tiek zemiau?Radau siek tiek informacijos,jog reikia parasyti koda i main.css dokumenta ir vietoje 20px irasyti tiek,kiek noretum,kad atsitrauktu blokelis:.irasas { margin: 0 0 20px 0; } .Bet man tai nepadejo,tai yra niekas nepasikeite...
2.Sukuriau meniu:

Ir noriu,jog ant kiekvienos "nuorodos" paspaudus,atsivertu kitas puslapis,kuriame butu tai,ka as patalpinciau.Na manau supratote ko as noriu,ta prasme,kaip buna puslapiuose,kad paspaudi ant kontaktu ir tau atsiveria viskas tas pats(dizainas toks pats),bet informacija kita.As mazdaug isivaizduoju,kaip tai padaryti,bet ivykdyto to negaliu,nes nemoku...
3.Manau bus panasus i pirmaji.Taigi turiu sukures virsutine linija:
http://img15.imageshack.us/img15/6065/sshot582.jpg
Ir manau,jog jus nustebsite,jog nuotrauka tokia pati kaip ir 2 mano problemos,bet problema yra kita.As noriu,jog meniu ir ta raudona linija "suliptu"-susiliestu su meniu punktais.
Kol kas tiek,labai noreciau,kad i siuos klausimus butu atsakyta greitai,nes kol kas tai pagrindas ko man reikia mano pirmajam web puslapiukui.Nesijuokite is manes,jei ko nors nemoku,juk sakau dar tik neseniai pradejau tuo uzsiimineti,nesakau,kad esu visiskai zalias,bet is tikruju nemoku pagrindiniu dalyku,tokiu kokiu reikia sukurti grazu ir malonu internetini puslapi