Diskusijų forumai
Diskusijų forumai     E-grafika.lt     Patarimai, pasiūlymai ir svetainės informacija     E-grafika.lt podcast

E-grafika.lt podcast

Edmundas
Tinklalapio šeimininkas

Sveiki, mielieji!

Jeigu skaitėte paskutiniuosius E-grafika.lt tweet'us iš twitter.com, žinote, jog kilo idėja sukurti naują rubriką E-grafika.lt tinklalapyje.

@egrafika Kilo mintis pradėti podcast'ingą E-grafika.lt tinklalapiui. Jūs galėtumėte užduoti klausimus, mes į juos atsakytume.

2009-10-29, 19:28

@egrafika Naujas garso įrašas galėtų būti publikuojamas, tarkime, kas 2 savaites; atsakytume į per tas 2 savaites sukauptus klausimus.

2009-10-29, 19:31

Taigi idėja paprasta: maždaug kas 2 savaites įrašytume ir publikuotume naują podcast'o garso įrašą. Na, tiksliau turbūt tuo užsiimčiau aš, todėl čia galiu kratytis to „mes“.

Ką girdėtumėte per podcast'o įrašus? Tai priklausytų nuo jūsų. Apžvelgčiau naujienas, susijusias su kompiuterine grafika, tinklalapių dizainu, naujomis technologijomis ir pan. Galėčiau atsakinėti į jūsų užduotus klausimus ar dar apie ką nors pakalbėti.

Laukiu pasiūlymų, nuomonių šia tema!

Atsakymai į temą

arnoske
Naujokas

Nuostabus saitas. Tačiau galėtų būti daugiau pamokų(pvz. kaip sukurti patternus ir pan.).
Linkiu visokeriopos sekmės ir tikiuosi, kad Jūsų saitas tobulėssmile
Imaginative
Bendruomenės narys

Manau galėtum papasokoti apie save, kaip tau sekėsi pradžioje tavo kompiuterinės grafikos karjieroje (jeigu taip galima pasakyti) smile, kur ieškodavai informacijos, iš kur semdavais idėjų, kokias dariai klaidas ir kaip greičiau įsisavinti visą reikiama informaciją, kokius tikslus užsibrėžti, kad nebūtų per sunku juos įgivendinti. Na žodžiu maždaug apie tai, kokių galėtum duoti patarimų jauniesiems web-dizaineriams ir pnš. Man asmeniškai tai būtų labai įdomu, nors iš tikro daug ką pasakiai jau parašęs kelis strapsnius.  wink   
Edmundas
Tinklalapio šeimininkas

Deja, kad ir kaip bebūtų gaila, idėja turbūt taip ir liks neįgyvendinta, nes nėra lankytojų susidomėjimo. sad
Imaginative
Bendruomenės narys

Nežinau koks e-grafika.lt unikalių lankytojų skaičius per diena, bet manau, kad nėra tiek lankytojų kurie galėtu pritarti mano pasiūlymams, pageidavimams. Turiu omenyje nėra kam pritarti

P.S. gal ir apsirinku, bet mano nuomone e-grafika.lt dar nėra nepopuliarus.
Edmundas
Tinklalapio šeimininkas

Lankytojų tai yra, diskusijų forumuose temų netrūksta, tačiau niekas nesiteikia pareikšti nuomonės šioje temoje, o tai reiškia, kad nėra susidomėjimo. Negaliu gaišti laiko prie to, kas dabartinių lankytojų nedomina. Galbūt ateity... wink
Timas
Naujokas

Nu va, jau ateitis, puolam kurt podcast'us  shy
Pirmasis klausimas turėtų skambėti šitaip:

Imaginative rašė:
Manau galėtum papasakoti apie save, kaip tau sekėsi pradžioje tavo kompiuterinės grafikos karjeroje (jeigu taip galima pasakyti) smile, kur ieškodavai informacijos, iš kur semdavaisi idėjų, kokias dariai klaidas ir kaip greičiau įsisavinti visą reikiama informaciją, kokius tikslus užsibrėžti, kad nebūtų per sunku juos įgyvendinti. Na žodžiu maždaug apie tai, kokių galėtum duoti patarimų jauniesiems web-dizaineriams ir pnš. Man asmeniškai tai būtų labai įdomu, nors iš tikro daug ką pasakei jau parašęs kelis straipsnius.  wink   

Ačiū!