Diskusijų forumai
Diskusijų forumai     Kompiuterinė grafika, dizainas     Tinklalapių dizainas     css/html forma

css/html forma

programer
Bendruomenės narys

Sveiki, prireike pagalbos. Darau html forma ir nesuprantu vieno dalyko. Yra input'as. To inputo background'u noriu padaryti viena paveiksliuka. Bet ne taip, kad tas backgroundas butu viduje input'o, o kad visas input'as butu kaip img ir i ji butu galima rasyt. Pvz cia: http://www.e-grafika.lt/pavyzdziai/formos/index5.html yra backgroundas viduje, o man reikia kad nesimatytu nei border'io nei to fono, o butu paprastas img ant kutio galetum rasyti.

Is anksto dekui uz atsakymus smile
Paskutinį kartą temą redagavo programer (2009-11-07 15:52:47), redaguota kartų: 1

Atsakymai į temą

Irmantas
Tinklalapio šeimininkas

.field { background: transparent; background-image: url(super_field.png); width: yypx; height: yypx; border: none; }

background: transparent; - fix'as IE7 naršyklei (su senesnėmis IE versijomis netikrinau).
Vietoj yypx įrašyk to paveiksliuko ilgį ir aukštį.
Jei norėsi atitraukt kursoriaus padėtį nuo kraštinių, tai pažaisk su padding.
programer
Bendruomenės narys

Dekui, padejote, bet dabar niekaip neiseina pakeisti checkbox background'o ir jo border'io  sad Gal galite ka patarti?
Irmantas
Tinklalapio šeimininkas

Gali pabandyti keisti pasinaudodamas jquery karkasą:
http://www.neuroticweb.com/recursos/jquery-css-Checkbox/

Kam keitinėji temos pavadinimą? Anas buvo aiškesnis, būtų malonu jeigu temų pavadinimus nurodytum aiškius ir tikslius.
andrius22
Bendruomenės narys

sita pamoka ir ma padejo funny
.field { background: transparent; background-image: url(super_field.png); width: yypx; height: yypx; border: none; }
programer
Bendruomenės narys

Infactor --> Dekui uz atsakymus, keiciau temos pavadinima todel, kad maniau jog niekas nebepaziures pagalvoje, kad klausimas jau atsakytas smile

andrius22 --> Smagu kad is mano temos gali buti naudos ne man vienam funny
andrius22
Bendruomenės narys

as sita pamoka pritaikiau biski kitaip bet mintis ta pati man reikejo padaryti backgrounda kaip nuotrauka ir kad kiti elementai butu permatomi smile arba isvis nesimatytu nes as keiciau pacia tema