Diskusijų forumai
Diskusijų forumai     E-grafika.lt     Patarimai, pasiūlymai ir svetainės informacija     Problemos ir pastebejimai

Problemos ir pastebejimai

Imago
Bendruomenės narys

Na gal ir nesinori pradet nuo blogu dalyku, bet teks smile Bevartydamas naujienas ir pan pastebejau vietu kur galetu but siek tiek pataisyta.

1. Iejus i pagrindini lapa, didziauis reklama del naujo video, tai gerai, taciau neina jo paspaust ar kazkur salia kad ji parsisiust ar bent i forumo skilti, kad nuvestu.

1.1. kalbant apie video pamoka, nezinau kodel, taciau man *.rar failo nesiuncia o tiesiog i browseri krauna koduota vaizda.
EDIT: uzmirsau pasakyt, kad parsisiunciau su "Save as"galimybe.

2. Twitter. Paspaudus ant paveiksliuko, esancio pagrindiniame lange, galetu atidauryt naujame lange, o ne krauti i ta pati (tokio tipo nuorodu atidarymas naujame lange man zymiai malonesnis)

3. RSS dar neveikia sad

Kolkas tik tiek. Cia tik asmeniniai pastebejimai. Zinau, kad dar tvarkot ir stengiates, tiesiog pamaniau, parasysiu, kad neuzmirstumet  wink

P.s. Yay, pirmas postas po atnaujinimo razz

EDIT:

Dar klaidu pastebejau smile
Informaciniai pranesimai blogai veikia, jie nerodo, kad forumas perskaitytas jei neperskaitai per juos ir butu neblogai mygtukas, kad pazymet visus pranesimus
Paskutinį kartą temą redagavo Imago (2009-05-23 09:56:25), redaguota kartų: 2

Puslapiai:

Atsakymai į temą

dvneo
Bendruomenės narys

Aš labiau norėčiau pasireikšti ne dėl klaidų, o dėl pamokų, nes dabar viskas remiasi Photoshopu ir kodavimu, manau trūksta pamokų su flash, 3d, gal truputi javos (dėl bendro vaizdo). Juk puslapiuose vis labiau populiaru naudoti flash animacijas, banerius, reklamas. Ir dar aš ruošiuosi daryti vektorines icon'as, nežinau ar man jos prilips, tačiau gal būtu net galimybė apie tai užsiminti visgi tai irgi įeina į grafiką  :dude:
Irmantas
Tinklalapio šeimininkas

dvneo rašė:
Aš labiau norėčiau pasireikšti ne dėl klaidų, o dėl pamokų, nes dabar viskas remiasi Photoshopu ir kodavimu, manau trūksta pamokų su flash, 3d, gal truputi javos (dėl bendro vaizdo). Juk puslapiuose vis labiau populiaru naudoti flash animacijas, banerius, reklamas. Ir dar aš ruošiuosi daryti vektorines icon'as, nežinau ar man jos prilips, tačiau gal būtu net galimybė apie tai užsiminti visgi tai irgi įeina į grafiką  :dude:

Pradžioje norime sudėti informaciją apie tai, ką geriau išmanome (dizainas, kodavimas), tačiau ateityje stengsimės pateikti ir kitokio pobūdžio straipsnių bei pamokų.

P.S. Manau, kad artimiausiu metu pateiksiu bonus video prie web dizaino pamokos, kurią sukūrė Edmundas, apie tai, kaip integruoti sukurtą dizainą į WordPress turinio valdymo sistemą. Žinau, kad tokia pamoka nelabai siejasi su E-grafika.lt svetainės tematika, tačiau papildoma informacija, manau, nepakenks. wink
dvneo
Bendruomenės narys

infactor rašė:

Pradžioje norime sudėti informaciją apie tai, ką geriau išmanome (dizainas, kodavimas), tačiau ateityje stengsimės pateikti ir kitokio pobūdžio straipsnių bei pamokų.

P.S. Manau, kad artimiausiu metu pateiksiu bonus video prie web dizaino pamokos, kurią sukūrė Edmundas, apie tai, kaip integruoti sukurtą dizainą į WordPress turinio valdymo sistemą. Žinau, kad tokia pamoka nelabai siejasi su E-grafika.lt svetainės tematika, tačiau papildoma informacija, manau, nepakenks. wink

Savaime suprantama kad dirbti tai kas patinka ir ką moki daug lengviau nei tas ką mažiau supranti ar mažiau moki. O dėl papildomu pamokų tai tikrai niekada nebus per daug jei viskas bus daroma su saiku, o kiek jau mačiau gana saikingi ir rimti žmones esate, nes ir mažai laiko turite tačiau stengiatės, šaunu!
Edmundas
Tinklalapio šeimininkas

Regis sutvarkiau RSS šaltinius, patikrinkite, kaip jie veikia jūsų naršyklėje.
Imago
Bendruomenės narys

adijux rašė:
Regis sutvarkiau RSS šaltinius, patikrinkite, kaip jie veikia jūsų naršyklėje.

Uzsiprenumeravus su FF viskas atrodo gerai, bet reikia sulaukt naujienu, kad paziureti ar atsinaujins
Dandžu
Naujokas

Pastebėjau jog ne vienoje vietoj užsibaigia taip paveiksliukas ir atrodo šiek tiek baugokai kai vienoje vietoje švelni spalva ir vieta ir staiga nei ji susilieja nei kas su juoda spalva, o tiesiog dingsta. funny
http://img41.imageshack.us/img41/6348/39984060.jpg
Edmundas
Tinklalapio šeimininkas

Pastebėjau jog ne vienoje vietoj užsibaigia taip paveiksliukas ir atrodo šiek tiek baugokai kai vienoje vietoje švelni spalva ir vieta ir staiga nei ji susilieja nei kas su juoda spalva, o tiesiog dingsta. funny
http://img41.imageshack.us/img41/6348/39984060.jpg

Tai tokia idėja ir buvo, kad tas fonas prie logotipo staigiai „išnyktų“ dešinėje. O apačioje tai nesuprantu, kam ten pažymėjai. Ten ir turi būti juodas fonas. wink
spyware
Bendruomenės narys

infactor rašė:
dvneo rašė:

Va čia tai tikrai kietai, jeigu dar PHP-FUSION pabandytumėte sukurti išviso tada būtų smile
smikis
Naujokas

Malonu matyti pasikeitusia svetaine( nors man ir senoji visai patiko wink  )
As naudoju Opera narsykle ir turiu problemele su sriftu( galiu ideti screen'a jei kas.
Beveik visas tekstas [bold] sunkiai iskaitomas kai kurie zodziai normaliai arba dalis zodzio bold kita dalis normali. Firefox viskas normaliai.
Edmundas
Tinklalapio šeimininkas

Na, žiūrėdamas svetainę per Opera nemačiau jokių problemų. Būtų gerai, jei įkeltum screenshot'ą.

Puslapiai: