Diskusijų forumai
Diskusijų forumai     E-grafika.lt     Patarimai, pasiūlymai ir svetainės informacija     Problemos ir pastebejimai

Problemos ir pastebejimai

Imago
Bendruomenės narys

Na gal ir nesinori pradet nuo blogu dalyku, bet teks smile Bevartydamas naujienas ir pan pastebejau vietu kur galetu but siek tiek pataisyta.

1. Iejus i pagrindini lapa, didziauis reklama del naujo video, tai gerai, taciau neina jo paspaust ar kazkur salia kad ji parsisiust ar bent i forumo skilti, kad nuvestu.

1.1. kalbant apie video pamoka, nezinau kodel, taciau man *.rar failo nesiuncia o tiesiog i browseri krauna koduota vaizda.
EDIT: uzmirsau pasakyt, kad parsisiunciau su "Save as"galimybe.

2. Twitter. Paspaudus ant paveiksliuko, esancio pagrindiniame lange, galetu atidauryt naujame lange, o ne krauti i ta pati (tokio tipo nuorodu atidarymas naujame lange man zymiai malonesnis)

3. RSS dar neveikia sad

Kolkas tik tiek. Cia tik asmeniniai pastebejimai. Zinau, kad dar tvarkot ir stengiates, tiesiog pamaniau, parasysiu, kad neuzmirstumet  wink

P.s. Yay, pirmas postas po atnaujinimo razz

EDIT:

Dar klaidu pastebejau smile
Informaciniai pranesimai blogai veikia, jie nerodo, kad forumas perskaitytas jei neperskaitai per juos ir butu neblogai mygtukas, kad pazymet visus pranesimus
Paskutinį kartą temą redagavo Imago (2009-05-23 09:56:25), redaguota kartų: 2

Puslapiai:

Atsakymai į temą

smikis
Naujokas

adijux rašė:
Na, žiūrėdamas svetainę per Opera nemačiau jokių problemų. Būtų gerai, jei įkeltum screenshot'ą.

cia screen'as

Pask. redagavo smikis (2009-07-09 03:26:06), redaguota kartų: 5

Edmundas
Tinklalapio šeimininkas

Nieko sau vaizdelis. :O Gali daugiau duomenų pateikti? Kokią operacinę sistemą naudoji? Kokia tiksli Operos versija įdiegta pas tave?
smikis
Naujokas

Man kazkaip irgi pirma karta teko pamatyti toki vaizdeli. Kai kuriu saitu veikia ne visos funkcijos sad  Tenka naudoti FireFox'a.
Nors man taip patinka Opera :inlove: Ypac Speed Dial

Opera Version 9.64 Build 10487
Platform Win32
System Windows XP SP3
Java Sun Java Runtime Environment version 1.6
XHTML+Voice Plug-in not loaded
Browser identification Opera/9.64 (Windows NT 5.1; U; en-GB) Presto/2.1.1
Edmundas
Tinklalapio šeimininkas

Keista, pas mane tokie duomenys:

Version 9.64
Build 10487
Platform Win32
System Windows NT 6.1 (čia turėtų būti identifikuojama kaip Windows 7)
Java Java not installed
XHTML+Voice Plug-in not loaded
Browser identification Opera/9.64 (Windows NT 6.1; U; en) Presto/2.1.1

ir rodo viską taip, kaip ir turėtų. Gal kokie Operos nustatymai trikdo vaizdą? O gal pas tave trūksta daug sisteminių šriftų ir nustatytas koks nors „kreivas“ sans-serif šriftas? Šiuo atveju galiu daryti tik prielaidas. meh
kestas
Naujokas

Peržiūrėkit gairių veikimą, nes dabar prie įrašo rodoma gairė "3D" (konkrečiai prie Vue 7), o ant jos paspaudus nieko šia tema nerandama. kitap sakant randama, tačiau jau turėtų matytis rezultatas. jei rašot naujienas, o ne straipsnius, tai ir meskit į paieškos rezultatą naujienas, kad kažkas būtų. peace.
Pask. redagavo kestas (2009-07-14 11:49:55), redaguota kartų: 1

Edmundas
Tinklalapio šeimininkas

Gairės puikiausiai veikia: http://www.e-grafika.lt/gaires/3D dešinėje juk galima pasirinkti, kokį turinį, susijusį su gaire, rodyti. wink

Puslapiai: